ارزش غذایی گوشت شترمرغ | تغذیه سالم

ارزش تغذیه ای گوشت شترمرغ
 

شترمرغا گوشت قرمزی تولید می کنن که از دید مزه و بافت ( بسته به سن کشتار ) مثل گوشت گوساله و گاوه . پروتئین این گوشت بالاست ولی چربی اون در سطح پایینی قرار داره .

بررسیا به طور کامل ً نشون میدن که گوشت شترمرغ از دید سلامت بسیار بهتر از بقیه شکلای جور واجور گوشت است
چون شامل مقدار خیلی کمتری چربی و کلستروله . یه جنبه خاص گوشت شترمرغ بالا بودن پروتئین
و پایین بودن چربی اون هستش . این ویژگی اونو واسه فرآوری بیشتر به اجناس گوشتی خواه به تنهایی یا در ترکیب با بقیه شکلای جور واجور گوشت بسیار مناسب می سازه . گوشت شترمرغ الان به اشکال مختلفی به بازار عرضه می شه از جمله : پاته ، بیکن ، پاستارمی ، فرانکفورتر ، همبرگر ، دودی ، سرخ شده ، تیکهای گوشت تازه و استیک

 

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت