ارزش غذایی کدو در طب سنتی | طب ایرانی

افراد سردمزاج می تونن واسه بهره بردن از خاصیت کدو، شکلای جور واجور پخته اونو در ماست رنده کنن و کمی خردل، سیر، نمک و نعناع به این ترکیب اضافه و مصرف کنن.

 

در طب سنتی، کدو سبز مانند بقیه کدوها، طبع سرد و تری داره و به خاطر همین زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل و آبغوره، جزو مصلحات این صیفی آبدار و کم کالری حساب می شن.

 

یکی از مهم ترین خواص کدو سبز، ملین و مدر بودن اون هستش. از این رو مصرف اون به صورت خام یا بخارپز به افراد گرفتار به یبوست پیشنهاد می شه.

 

کدو سبز، آب زیادی داره و واسه رفع تشنگی و باز کردن انسداد عروق هم می تونه به درد بخور باشه.

 

کارشناسان طب سنتی پیشنهاد می کنن آدمایی که مزاج گرم دارن، اونو با آبغوره یا سرکه و آدمایی که مزاج سرد دارن، اونو با زیره مشکی و ادویه های گرم بخورن.

کدوی سبز بخارپز یا پخته با ماش و نخود و روغن بادام، واسه رطوبت بخشیدن به بدن

پوست کدو سبز می تونه در کاهش قند و تنظیم چربی خون اثر داشته باشه، به همین دلیل قرار دادن اون در رژیم غذایی روزانه افراد گرفتار به دیابت پیشنهاد می شه.

این روزا که فصل ترشی انداختنه، می تونین از کدو سبز هم واسه جفت و جور ترشیای خونگی استفاده کنین چون مصرف ترشی کدو سبز می تونه باعث هضم بهتر غذا شه.

 

کدوی سبز بخارپز یا پخته با ماش و نخود و روغن بادام، واسه رطوبت بخشیدن به بدن .

 

زیاده روی در مصرف کدو به آدمایی با مزاجای سرد پیشنهاد نمی شه چون می تونه باعث تولید بلغم و سودا در بدن اونا شه و عوارضی مانند نفخ، قولنج و بی اشتهایی داشته باشه.

 

افراد سردمزاج می تونن واسه بهره بردن از خاصیت کدو، شکلای جور واجور پخته اونو در ماست رنده کنن و کمی خردل، سیر، نمک و نعناع به این ترکیب اضافه و مصرف کنن.