ارزش غذایی و دارویی کدو حلوایی و تخم کدو | تغذیه سالم

گذشته کدو

کدو اولین بار در مکزیک در حدود ۱۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کاشته شد و یکی از گیاهان جالیزی به حساب می اومد. ذرت و لوبیا در اون زمان به وسیله مردمون آمریکای لاتین کاشته می شد و به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار می گرفت. با گذشت زمان و پیشرفت علم کشاورزی و با به کار گیری ژنتیک، بذر کدو اصلاح گردید. بعد بذر اصلاح شده در تولید انبوه استفاده شد.

کدو یکی از اجناس جالیزیه که واسه افراد خام خوار جزء منابع اصلی غذا حساب می شه. مردمون مایا( maya ) از کدو و تخم کدو واسه درمان خیلی از بیماریا استفاده می کردن؛ به خصوص در جفت و جور غذاهای جور واجور از اون بهره می گرفتن. پس از گذشت چندین قرن واسه اولین بار در سال ۱۴۹۲ میلادی کریستف کلمب در سفرنامه خود از کاشت کدو به صورت جالیزی گزارش کرد. بعد ۲۷ سال بعد کاسپرد اسپینوز در سفرنامه به پاناما از کاشت کدو در اون کشور گزارش کرد و اونو هندوانه ایندوها نام برد که بسیار خوشمزه بوده و از اون در درمان خیلی از بیماریا استفاده می کردن. بذر کدو به وسیله اون به اروپا آورده شد و کاشت این گیاه جالیزی واسه اولین بار در اروپا شروع شد. بذر کدو رو در اوایل خرداد ماه می کارن و بعد در شهریورماه برداشت می کنن. میانگین وزن هر کدو ۸ کیلوگرمه که به صورت میانگین هر کدو شامل ۱۵۰-۲۰۰ گرم تخم کدوه.

مواد مغذی کدو
کدو حلوایی دارای مقدار کمی کالریه ( ۲۰ کالری انرژی در ۱۰۰ گرم ) و مصرف اون در غذا واسه کسائی که وزن خود رو کنترل می کنن، مناسبه.

هم اینکه