آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید | تغذیه سالم

<>

رنگ موجود در چایای کیسه ای واسه سلامت دندون ضرر داره. چایای کیسه ای، کالاهایی فوری واسه جفت و جور یه لیوان چای هستن و باید طی مدت کوتاهی، رنگ مورد نظر مصرف کننده رو پیدا کنن پس به نظر می رسه رنگ اونا، بیشتر از رنگیه که چایای معمولی طی روند دم کشیدن آزاد می کنن و هرچه رنگ نوشیدنیا و خوراکیایی مانند چای، قهوه یا شکلات، بیشتر باشه، دندونا هم بیشتر رنگ می گیرن اما خود چای ماده قندی نداره که بخواد باعث پوسیدگی دندون ها شه.

 بد نیس بدونین چای شامل مقداری فلوراید (ماده ای که از پوسیدگی دندونا پیشگیری می کنه) همه. البته اندازه فلوراید نوعای جورواجور چای فرق داره پس چای با این خاصیت ضدپوسیدگی نمی تونه باعث پوسیدگی دندونا بشه و آسیب وارده به دندونا از راه مصرف چای کیسه ای، مربوط به رنگ دادن اون می شه. رنگ گرفتن دندونا در اثر مصرف خوراکی ها و نوشیدنیای رنگی، طبیعی و دوری ناپذیره.

حالا اگه شما به دلیل شرایط کاری یا زندگی تون، مجبور به استفاده همیشگی از چای کیسه ای هستین، می تونین واسه پیشگیری از رنگ گرفتن دندونا، علاوه بر شستن همیشگی اونا با آب، روزی ۲ بار هم با خمیر دندونای شامل فلوراید مسواک بزنین و بعضی وقتا هم (هفته ای  ۲بار) از خمیر دندونای ساینده مانند خمیر دندون های مخصوص سیگاریا استفاده کنین. جرم گیری هم می تونه راه دیگه ای واسه نابود کردن رنگ دندون ها باشه.
منبع : salamatnews.com

جمع آوری سلامت اکاایران

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه
  • چیزی که درباره ماءالشعیر نمی دونین!
  • چیزی که درباره ماءالشعیر نمی دونین