آنچه درباره چای کیسه ای باید بدانید | تغذیه سالم

چیزی که درباره چای کیسه ای باید بدونین

رنگ موجود در چای های کیسه ای واسه سلامت دندون ضرر داره. چایای کیسه ای، کالاهایی فوری واسه جفت و جور یه لیوان چای هستن و باید طی مدت کوتاهی، رنگ مورد نظر مصرف کننده رو پیدا کنن پس به نظر می رسه رنگ اونا، بیشتر از رنگیه که چایای معمولی طی روند دم کشیدن آزاد می کنن و هرچه رنگ نوشیدنی ها و خوراکیایی مانند چای، قهوه یا شکلات، بیشتر باشه، دندونا هم بیشتر رنگ می گیرن اما خود چای ماده قندی نداره که بخواد دلیل پوسیدگی دندون ها شه.

بد نیس بدونین چای شامل مقداری فلوراید (ماده ای که از پوسیدگی دندونا پیشگیری می کنه) همه. البته اندازه فلوراید شکلای جور واجور جورواجور چای فرق داره پس چای با این خاصیت ضد پوسیدگی نمی تونه موجب پوسیدگی دندون ها بشه و آسیب وارده به دندونا از راه مصرف چای کیسه ای، مربوط به رنگ دادن اون می شه. رنگ گرفتن دندونا در اثر مصرف خوراکی ها و نوشیدنی های رنگی، طبیعی و دوری ناپذیره.

حالا اگه شما به دلیل شرایط کاری یا زندگی تون، مجبور به استفاده همیشگی از چای کیسه ای هستین، می تونین واسه پیشگیری از رنگ گرفتن دندونا، علاوه بر شستن همیشگی اونا با آب، روزی ۲ بار هم با خمیر دندون های شامل فلوراید مسواک بزنین و بعضی وقتا هم (هفته ای ۲بار) از خمیر دندونای ساینده مانند خمیر دندونای مخصوص سیگاری ها استفاده کنین. جرم گیری هم می تونه راه دیگه ای واسه نابود کردن رنگ دندون ها باشه.

جمع آوری: آکا ایران

جدیدترین مطالب آکا ایران رو از راه ایمیل خود دریافت کنین

.

منبع :